Activiteiten

Word donateur en steun Advendo BBD
Wij kunnen niet zonder onze donateurs en zijn heel dankbaar voor alle bijdragen die wij krijgen. Elk jaar vraagt Advendo in het najaar haar donateurs het donateursgeld over te maken. Wil je ook donateur worden? Neem dan contact met ons op of doneer op NL84 RABO 0313204365. Hartelijk dank!

Optredens en deelname aan muziekfestivals
Je bent van harte welkom op onze optredens! Ieder seizoen organiseren wij meerdere optredens en doen we mee aan een muziekfestival.

  • We voeren minimaal een keer per jaar een spektakelstuk op, meestal in de decembermaand. 
  • In het voorjaar organiseren we een themaconcert.
  • Voor de zomervakantie repeteren we voor deelname aan een muziekfestival. Meestal het festival op Schiermonnikoog of het Gouden Spiker Festival in Ureterp. 

Oud papier ophalen in Boksum
Elke laatste zaterdag van de maand halen wij het oud papier in Boksum op. Het geld wat we hiervoor krijgen gebruiken wij voor de aankoop van muziek, instrumenten en de onkosten die wij maken voor optredens. Zet het oud papier vóór 9 uur bij de weg en wij nemen het mee. 

Wil je weten op welke data wij langskomen? Klik dan hier. Voor de agenda klik hier.

Speciale verzoeken
Op verzoek komen wij langs om een paar muzieknummers te spelen. Bijvoorbeeld voor een jubileum of een verjaardag. WIl je een verzoek indienen? Klik dan hier

Informatie over activiteiten

Informatie over activiteiten

Free Joomla templates by Ltheme